Dit event bevindt zich in de fase:

Dare2Shape

Organisatoren:

InnovationQuarter, in samenwerking met Da Vinci College, Albert Schweitzer Ziekenhuis, gemeente Dordrecht, Deal Drecht City, Economic Board Zuid-Holland

Belangrijke data:

11 oktober
1 februari

Dare2Cross Let’s Tech Care

Hoe zorgen we samen voor meer innovatie in de zorg- en welzijnssector? Kunnen we bijvoorbeeld met digitalisering de kwaliteit verder verbeteren? Of hoe maken we zorg eenvoudiger en makkelijker vindbaar? Over deze – en andere – vragen gaat Dare2Cross Let’s Tech Care.

Over Dare2Cross

Dare2Cross is het platform voor cross-sectorale innovatie van InnovationQuarter. Tijdens het Dare2Cross-traject werken professionals uit verschillende sectoren actief aan langdurige, op innovatie gerichte samenwerkingen.

Dare2Shape op 11 oktober

Op 11 oktober is de bijeenkomst Dare2Shape in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Tijdens deze bijeenkomst gaat een select gezelschap gelijkgestemden samen aan de slag, onder professionele leiding van Ramon Vullings. Samen brengen ze de ontwikkelvraagstukken van morgen een stap verder.

Dare2Cross op 1 februari

Tijdens de bijeenkomst Dare2Cross op 1 februari gaan experts uit verschillende sectoren aan de slag met de cases van Dare2Shape. Welke innovaties zijn mogelijk? Hoe pakken andere sectoren dat aan? En wie kan ons daarbij helpen? Deze bijeenkomst is de afsluiting van Dare2Cross, maar tevens de start van nieuwe samenwerkingen in de regionale zorg- en welzijnssector.

Over Dare2Cross Let’s Tech Care

Dare2Cross Let’s Tech Care wordt georganiseerd door InnovationQuarter, in samenwerking met Da Vinci College, Albert Schweitzer Ziekenhuis, gemeente Dordrecht, Deal Drecht City, Economic Board Drechtsteden.